Shakespeare: el vers com a guia per a l’acció física, a càrrec de Dugald Bruce-­Lockhart de la Fundació AISGEinfo heading

info content

Descripció

Sobre el curs
Objectius: esbrinar els detalls del vers, del ritme i el pensament del personatge per aprendre a dur a escena el sentit profund del text i l’acció.
Metodologia: el treball serà totalment pràctic dedicat a explorar les varietats de significats que rauen en les escenes i els monòlegs.
Temes: Cor i treball de grup; Vers; Personatge; Fiscalitat; La música en relació al text; La música com a part viva i dinàmica del treball coral.
Escenes: Hamlet / Al vostre gust / Molt soroll per no res

Sobre el professor: DUGALD BRUCE-LOCKHART
És codirector i líder conjuntament amb Edward Hall de la Companyia Propeller des del seu inici. Aquesta companyia d´actors porta 15 de treball sobre diferents obres de Shakespeare que han girat arreu d’Europa, Àsia i els Estats Units. Muntatges construïts i duts a escena amb una personalitat indiscutible i única que aporten llum sobre la manera de fer arribar l´autor al públic d´avui. Ho hem pogut comprovar en les produccions que han visitat Temporada Alta, on aquest any arriba Nit de Reis.

Fitxa Inscripcions

Per a més informació inscripcions contacta amb jagustina@aisge.es

Dates i horari

Del 6 al 12 de maig (diumenges 11 descans), de 16:00h a 21:30h.

 Tarifes

150 € per a socis AISGE i AADPC / 180 € per a no socis

Compartir