Strind/Berginfo heading

info content

Descripció

Strind/Berg és un díptic constituït per dues vetllades literàries complementàries -conduïdes per Carolina Moreno, especialista en literatures nòrdiques, i diversos actors-, les quals són la cara i la creu d'un Strindberg escindit en una lluita ferotge amb si mateix.

A la primera vetllada s'explora, des de textos diversos, el seu pensament i activisme sociopolític radical -que fa, entre altres motius, d'Strindberg un outsider-, la seva visió sobre el matrimoni, i sobre l'art d'escriure, la literatura. A la segona vetllada aquests temes/conflictes es repensen i es reelaboren fins a la redempció, a través del seu magnífic relat autobiogràfic Ensam.

L'Strindberg més inèdit i contemporani es projecta damunt les nostres experiències individuals i col·lectives, en dues vetllades que volen evocar les que Strindberg organitzava, pocs anys abans de la seva mort, al seu moderníssim apartament a la Torre Blava d´Estocolm. Literatura, pensament, música, absenta i uns quants amics.


Fitxa artística
Autor: August Strindberg
Direcció i dramatúrgia: Teresa Vilardell i Marc Villanueva
Col·laboració en la dramatúrgia d'Ensam: Pep Paré
Producció: Marc Villanueva
Tècnic d'il·luminació: Aina Vergés
Disseny gràfic: Aina Vergés
Intèrprets:

Primera vetllada: Aina Sánchez, Carlos Gallardo i Carolina Moreno
Segona vetllada: Pep Tosar, David Anguera i Carolina Moreno
Espectacle produït amb la col·laboració de l'Institut de Cultura Sueca, l'Ambaixada de Suècia, la Universitat de Barcelona i la Destil·leria La Vallesana.

Fitxa Inscripcions

Activitat gratuïta amb limit d’aforament.
Reserveu la vostra entrada a través de reserves@teatreakademia.cat

Dates i horari

12 i 19 de novembre de 2013

20.30h

 Tarifes

Activitat gratuïta

Compartir